Allt ljus på Uppsala x gofrendly

Vill du träffa nya vänner i Uppsala? Under årets Allt ljus på Uppsala samarbetar vi med den populära appen gofrendly, där du kan träffa andra kvinnor som också är pepp på att hitta på saker tillsammans! Ge er ut på en ljuspromenad och upptäck Uppsala med nya ögon.

gofrendly är en app för kvinnor som vill ha mer av sitt sociala liv och träffa nya vänner. Appen gör det enkelt att träffa likasinnade baserat på intressen, var du bor eller befinner dig i livet – från fikadejter till klättring, från bokcirklar till äventyrsresor, inför en konsert eller ett speciellt event som Allt ljus på Uppsala! Över en kvarts miljon kvinnor i norden använder gofrendly idag.

För att träffa nya tjejkompisar att gå på ljusfestivalen med laddar du ner appen, sök sedan efter aktiviteter som andra lagt upp i Uppsala – eller lägg själv upp ett förslag på ljuspromenad som andra kan gå med i.

Här är ett förslag på text som du kan kopiera om du vill lägga upp en aktivitet i gofrendly inför Allt ljus på Uppsala:

”Hej tjejer! Ljusfestivalen Allt ljus på Uppsala pågår mellan 10-26 november och det borde så kul att gå en promenad tillsammans för att upptäcka alla fantastiska ljuskonstverk! Några verk är interaktiva, så man kan exempelvis spela ljustennis. Hur kul? Föreslår att vi ses på [lägg in plats], kollar in några av ljusverken och sedan går till [lägg in bar/restaurang/kafé] efteråt för att värma oss och hänga”

Tips på ställen för AW, fika eller middag

Passa på att slå er ner för att snacka och ta något gott att dricka under ljuspromenaden! Här är tips på några ställen som passar extra bra att upptäcka med nya tjejkompisar.

  • Ta en instagrammable fika på Güntherska Hovkonditori & Schweizeris mysiga uppvärmda uteservering, med varma fällar och utsikt över ett av konstverken
  • Kaliber Bar är en nyöppnad rockbar med massa rolig dekor och en jukebox – perfekt för att få igång samtal om vilken musik man gillar!
  • Taps Beer Bar kan ni testa spännande ölsorter och låna sällskapsspel till bordet
  • Har ni fått ihop ett gäng tjejer? Det interaktiva verket ”Kickit Team Tennis” kan spelas av upp till tio personer! Precis intill ligger Williams pub, en klassisk, mysig och varm pub där ni kan pusta ut efteråt.