Alla erbjudanden gäller 3-20 november

Mat & dryck

Cocktails på Miss Voon

Se hela Uppsala från ovan i Miss Voons skybar och njut av cocktails inspirerade av Allt ljus på Uppsala. Mer info om baren på Miss Voons hemsida.

Villa Anna

Njut av ett glas bubbel och jordärtskocksoppa med riven gruyere och gräslök för 195:- innan, under eller efter att du besökt årets ljusfestival. Läs mer på www.villaanna.se

Anneli K Choklad

Vi frågade vänner hur Uppsala smakar och vilken färg Fyrisån har. Svaren var många men de flesta röstade på kaffe.

Så nu flyter Fyrisån rakt över vår pralin som smakar kaffe från Uppsala Kafferosteri. Guldet representerar förstås Allt Ljus på Uppsala. Sysslomansgatan 8. Läs mer på www.annelik.se

Sushi Yama

2 för 1 på Crispy califonia eller Spicy toonah (veganskt alternativ) . Erbjudandet gäller ENDAST via beställning via Sushi Yamas app och på deras hemsidan. Erbjudandet gäller från 7-24 november på alla Sushi Yama i Uppsala – Centralstation, Forumgallerian,  St:per Gallerian och Gränby.

Zocalo

Få en dryck på köpet när du köper en huvudrätt med koden Allt ljus på Uppsala.
Varmt välkomna till Zócalo, mexikansk mat för alla tillfällen på Dragarbrunnsgatan 50.

 

Shopping/Skönhet

Vinn en Uppsala ljuslykta med Stickspåret Designbutik

Följ Stickspåret på Instagram eller Facebook & hitta tävlingen där du kan vinna en Uppsala Ljuslykta med siluetter av kända byggnader i Uppsala med mysigt sken, tillverkad i Sverige! Läs mer på https://www.sticksparet.se/designbutiken

Förlovning & vigselringserbjudande hos Rolfs Guldsmed

Vilket bättre tillfälle att ställa FRÅGAN än i skenet av de vackra ljusverken? Hos Rolf Guldsmed AB får du 500 :- rabatt vid köp av förlovning & vigselringar under Allt ljus på Uppsala.

Läs mer på www.rolfguldsmed.se


Bli bländande fin i håret – Rabattkod Cutters

Valfri produkt på köpet vid köp av en klippning hos Cutters Forumgallerian. Uppge: ”UPPSALALJUS” till frisören vid klippning för att ta del av erbjudandet. Mer information om frisörsalongen på www.cutters.se


Know how to Glow by Beautyculture

Tips för maxad glow: Ge din hud den återfuktningen du behöver med hjälp av ansiktsbehandling YourBoost! 750 kr. (ord. pris 1250 kr)

Skinbooster en unik injektionsbehandling som återfuktar huden på djupet, Du får spänst och lyster. 1800 kr/ ml (ord. pris 2900 kr / ml.)

Läs mer och boka på https://bokning.voady.se/beautyculture/categories


Ljuserbjudande hos Creative makeup: lashlift

Gör lashlift i november så bjuder vi på ögonbrynsplockning, värde 295:-.
Boka online på www.creativemakeup.se och använd koden ”Lashlift Ljuserbjudande”


Tribeute riktar ljuset mot kvinnor och agroforestry

Välkommen till Tribeutes värld, inte bara för ditt hem utan även ditt hjärta! Vi erbjuder ett unikt koncept av exklusiva produkter som är framtagna av hantverkare med omsorg och eftertanke. Vi främjar arbetstillfällen i ekonomiskt sköra områden samtidigt som en del av vinsten återinvesteras i det lokala samhället genom olika organisationer.

När du köper en handflätad korgväska stöttar du inte bara en kvinna i Kenya. Under Allt ljus på Uppsala skänker vi 30% av priset till Vi-skogens fantastiska arbete i östra Afrika. Genom att odla träd tillsammans med grödor i jordbruket kan familjer tjäna pengar nog att investera för framtiden. Träden har också en viktig roll för klimatet.

Tillsammans kan vi medverka till en rättvisare värld!

Läs mer på https://tribeute.com

Din Sko

20% på herrskor till och med 13 november.

Hemtex

Pläd i 100% ull i härliga mönster. Endast 299kr. (Går ej att komb. med andra erbjudanden)